FOTO. Hidoseniile din fata Palatului Culturii. Solutii futuriste pentru parcarea din fata Palatului Culturii din Iasi

0
67

In urma concursului de solutii organizat de Primăria Iasi pentru reconfigurarea și reamenajarea zonelor din jurul Palatului Culturii (piața din fața Palatului și spațiul verde din spatele Palatului), au fost depuse două propuneri, care se intrec in a desfigura imaginea edificiului. Iesenii interesați vor putea opta pentru varianta preferată până pe 19 decembrie. Opțiunea va putea fi exprimată atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Primăriei.

Dacă vreuna dintre cele două variante va primi punctajul necesar și din partea comisiei de jurizare, municipalitatea va scoate la licitație realizarea proiectului tehnic în vederea implementării soluției alese”, a precizat primarul Mihai Chirica.
Concursul de soluții a fost lansat, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pe 23 august, fiind organizat ca o procedură independentă, cu acordarea de premii, respectiv: premiul I – 8.000 lei, premiul II – 5.000 lei și premiul III – 3.000 lei, conform Legii 98/2016 privind achizițiile publice.
Suprafaţa de teren pentru care se caută soluții de amenajare este de 17.317 metri pătrați, piaţa Palatului Culturii având 14.506 metri pătrați, iar spaţiul verde din spatele edificiului 2.811 metri pătrați.
Sondajul privind cele două soluții de amenajare a Pieței Palatului Culturii este disponibil aici: https://survey.fbapp.io/txxhrl.
Radu SEICARUsolutie-palatul-culturii1-1000solutie-palatul-culturii3solutie-palatul-culturii2-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here