FOTO. Turnuri gemene pe locul fostului bazar de la baza pasarelei Nicolina

0
69

Primăria Municipiului Iași dorește să dea o întrebuințare adecvată zonei fostului Bazar, care este intens circulată și cu posibilități mari de dezvoltare. Terenul afectat fostului Bazar este amplasat sub pasajul Nicolina, obiectiv recent reabilitat și modernizat prin proiectul „Dezvoltare și reabilitare arteră funcțional Sud”, implementat de Municipiul Iasi cu ajutorul unei finanțări europene. ホn acest sens municipalitatea ieșeană a organizat un concurs de soluții privind proiectarea zonei fostului bazar. ホn cadrul acestei proceduri, municipalitatea ieșeană a primit două propuneri, anume Жreen Office Park・și Гity Gate・ pe care vi le prezentam in continuare. turnuri-4-1000turnuri-3-1000
Toți cei interesați vor putea opta pentru varianta dorită până pe 22 decembrie. Opțiunea va putea fi exprimată atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Primăriei.
Dacă vreuna dintre cele două variante va primi punctajul necesar și din partea comisiei de jurizare, municipalitatea va scoate la licitație realizarea proiectului tehnic în vederea implementării soluției alese.
Concursul de soluții a fost lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice în data de 3 octombrie, fiind organizat ca o procedură independentă, cu acordarea de premii, respectiv: premiul I – 8.000 lei și premiul II – 5.000 lei și premiul III – 3.000 lei, conform Legii 98/2016 privind achizițiile publice. (R.S.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 47