Îl recunoșteți? Ce s-a ales de băiatul care ar fi fost lovit de Băsescu la mitingul electoral din 2004, de la Ploiești

0
48

Bogdan Istrăţoiu a devenit cunoscut în 2009, când imaginile cu el, surprinse la un miting electoral din campania lui Traian Băsescu, din 2004, au fost difuzate în toată țara.
În înregistrare părea că fostul președinte, la vremea incidentului doar candidat, l-ar fi lovit pe copilul aflat, atunci, chiar în fața scenei montate pentru acțiunea de campanile de la Ploiești. Iar subiectul, odată explodat, a fost despicat și întors pe toate părțile. Nici acum nu este limpede ce este surprins pe casetă, deși Bogdan a recunoscut, inițial, că ar fi fost lovit. Pentru ca mai târziu să-și schimbe declarațiile.
Oricum au trecut de atunci mulți ani și copilul, original din Drajna, a devenit bărbat în toată firea. Are acum 21 de ani și, potrivit Libertatea, a plecat în Italia la puțin timp după declanșarea scandalului, împreună cu familia. Iar de atunci nu se poate spune că nu i-a mers din plin.
Tânărul locuieşte acum la Paris, unde și muncește. Ba mai mult, are de gând să se așeze la casa lui. Acesta și-ar fi anunțat prietenii că și-a cerut iubita în căsătorie, iar fata i-a acceptat propunerea, așa că acum se pregătesc de nuntă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 − = 85