Meciul dintre CSMS si Steaua Bucuresti, de maine seara, dinamitează Copoul.

0
71

Joi, 28 mai 2015, începând cu ora 20.00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, se va disputa meciul de fotbal între echipele C.S.M.S. Iaşi şi Steaua Bucureşti.
La această manifestare sportivă măsurile de ordine vor fi asigurate de 100 de jandarmi, împreună cu efective din cadrul celorlalte instituţii cu atribuţii pe linie de ordine publică.
Accesul în stadion se va face începând cu ora 18.00, pe bază de bilete şi abonamente.
Pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestei competiţii sportive, forţele de ordine vor acţiona atât în arena sportivă, cât şi în imediata apropiere a stadionului. În vederea prevenirii incidentelor, suporterii echipei Steaua Bucureşti vor ocupa locurile de la Peluza B din stadion, iar străzile din jurul arenei sportive (str. George Coşbuc, str. Dumbrava Roşie, str. Gen. Toma Dimitrescu) vor fi închise circulaţiei, în funcţie de necesităţi, între orele 18.00 – 22.45.
Jandarmeria Iaşi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. De asemenea, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion materiale pirotehnice, legislaţia în vigoare interzicând persoanelor fizice deţinerea sau folosirea de astfel de materiale.
Avându-se în vedere că intrarea în stadion se va face pe la porţile prevăzute cu dispozitive rotative (sistem turnichete) rugăm suporterii să se prezinte din timp la arena sportivă, pentru a se evita aglomeraţia”, este apelul facut de reprezentantii Jandarmeriei Iasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here