Palasul, atacat de un consilier liberal. Avocatul Boz cere Primariei tragerea la raspundere a Palasului

0
58

Liberalul Eduard Boz a solicitat în plenul Consiliului Local, ca primarul Mihai Chirica sa faca o informare publica asupra unui litigiu pe care municipalitatea l-a avut cu Palas Holding.
Este un dosar in care municipiul Iasi a fost parte, respectiv dosarul care a fost pe rolul Judecatoriei Iasi, nr. 40.438/245/2010 A1. Este un dosar in care SC Palas Holding SRL a contestat o executare silita demarata de catre municipalitate, prin Directia Finantelor Publice Locale. In martie 2016, a fost admisa contestatia acestei unitati economice, si nu vad nicio cale de atac din partea municipalitatii”, a declarat consilierul. Acesta a solicitat sa i se puna la dispozitie incheierea hotararii judecatoresti.
Stiu ca cei de la Palas au invocat faptul ca beneficiau de o clauza prin care daca nu exista profit in primii 2-3 ani, nu aveau nicio obligatie de plata catre municipalitate. Ce demersuri se fac in momentul de fata pentru recuperarea acelor bani, pentru ca vedem cu totii ca e un proiect de succes la care adera toata comunitatea, insa obligatiile contractuale trebuie respectate”, a mai vrut sa stie consilierul.
Faţă de solicitarea făcută de acesta, juriştii Primăriei au justificat lipsa unei căi de atac prin simplul fapt că Palasul şi-a achitat suma cerută de Primărie, stingându-se astfel obiectul acelui dosar.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here