Începutul lunii aprilie ne aduce la Iași, cea de-a șasea ediție a celui mai mare festival studențesc umoristic din zona Moldovei – „Umor’n’Iași

0
43

Umor’n’Iași este un festival ce promovează tinerii pasionați de umor, indiferent de genul abordat.

În cadrul festivalului se desfășoară și un concurs de creație și interpretare, care își propune să descopere, promoveze, susțină și să reunească iubitori ai umorului și satirei studențești.

Cei care cred că îi pot impresiona, uimi, surprinde sau de ce nu, șoca cu simțul umorului și al spectacolului pe jurații de la Festivalul Național de Umor și Satiră “Umor’n’Iași” 2019, nu trebuie să rateze castingul pentru noua ediție a festivalului umoristic.
Date limită:
17 martie 2019 – data limită pentru înscrierea grupurilor prin completarea fișei de înscriere.
20 martie 2019 – data limită de selecție și anunțare a rezultatelor selecției participanților
25 martie 2019 – data limită de confirmare a participării grupurilor
Festivalul are un juriu de excepţie, iar în cadrul galei, când se vor acorda premii câştigătorilor, publicul va fi amuzat de invitații speciali ai festivalului.

Ca element de noutate, anul acesta festivalul umoristic a devenit unul național bazat pe un regulament strict ce vizează mai multe activități.

Festivalul Național de Satiră și Umor „Umor’n’Iași” este organizat de Casa de Cultură a Studenților Iași în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, Casa de Cultură a Municipiului „Mihai Ursachi” și Ateneul din Iași și se va desfășura în perioada 1-7 aprilie 2019.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 67 = 70