Intalnire de taina intre primarul Chirica si responsabilii de la CSMS Iaşi. Vezi ce a decis edilul in privinta clubului din Copou

0
58

In cursul acestei zile, primarul Mihai Chirica a avut o intalnire neoficiala cu antrenorul echipei CSMS, Eugen Neagoe, si doi dintre jucatorii clubului, respectiv capitanul Ionut Voicu si atacantul Andrei Cristea.
In urma intalnirii, se pare ca aceasta campanie electorala a mai domolit putin din furia edilului care tuna si fulgera in urma cu doua saptamani impotriva salariilor cerute mojiceste de catre capitanul echipei si ceilalti jucatori, intr-o incercare disperata de a pastra salariile intacte, neviciate de reducerea de 30 de procente promisa de primarul Iasului. Potrivit unor surse din interiorul clubului, in urma discutiilor purtate cu usile inchise in Palatul Roznovanu, intre cele doua parti, s-a ajuns la compromisul ca bugetul local sa ramana deschis in continuare satisfacerii unor drepturi salariale ale jucatorilor, cu conditia ca rezultatele urmatoarelor meciuri sa motiveze aceste salariile ce vor fi pastrate intacte pana in iarna, urmand ca in pauza competiţională să se decidă care va fi soarta clubului pe viitor.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here