Investitie de 10 milioane de euro in lantul Arcadia! Familia Fiterman deschide în acest an la Iasi, un spital de recuperare cu 140 de paturi

0
95

Unora dintre anteprenorii ieseni le merge de duduie si in pandemie, mai ales atunci cand afacerile sunt profilate pe domeniul sanatatii. Familia Fiterman, administratorii lantului de spitale Arcadia din Iaşi, intentioneaza sa deschidă în toamna acestui an un nou spital, mizând pe zona de recuperare medicală, după o investiţie de 10 mil. euro. Noul spital va avea 140 de paturi şi a fost construit în trei ani.

În pandemie am învăţat că nu tre­buie să mai amân nimic, oamenii se ba­zează prea mult pe ce urmează şi îşi permit prea mult să amâne unele lu­cruri, motiv pentru care ambalăm acum motoarele. Noul spital pe care îl vom deschide la începutul toamnei este un spital cu un nou concept, de recu­perare medicală preoperatorie, postope­rato­rie, posttraumă. Este într-o zonă a Iaşiului specială, Bârnova, într-o zo­nă puternic împădurită şi cu aer curat“, a spus pentru ZF Dan Fiterman, general manager al Arcadia Medical.

În 2020, Arcadia Medical a încheiat cu afaceri de 110 milioane lei, în uşoară creştere faţă de anul 2019. Deşi pandemia generată de noul virus a dus la investiţii mai reduse în achiziţii sau în noi clinici ale marilor reţele private de sănătate, Dan Fiterman spune că reţeta creşterii în piaţă este investiţia constantă.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here