VIDEO. Delir in direct! Sosoaca, senatoarea de mahala, il ameninta pe primarul Chirica si pe Simion de la AUR. „Vă distrug!”

0
69

Sociopata Diana Iovanovici-Șoșoacă , senatoare ex-AUR de Iasi, a lansat in spatiul public o serie de acuzatii extreme de grave, cat si amenintari care i-au vizat direct pe primarul Mihai Chirica si pe George Simion, lider AUR.

Tocmai am venit de la Iasi, pentru ca in weekend, de vineri pana luni suntem la Iasi, in circumscriptie. Domnul primar Chirica, prieten cu domnul Simion spatiu pentru birou. Prietenii stiu de ce. Avand in vedere ca nu m-am lasat nici ingenunchiata, nici infranta, s-au gandit sa ma atace prin copiii mei…La acest moment, se pune in regie atragerea intr-o cursa a fiului meu de 19 ni, astfel incat sa-I faca un dosar penal pentru traffic de droguri. Luați labele de pe copilul meu! Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere. Băi, băieți, dacă voi credeți că merge cu metodele astea staliniste cu mine, vă înșelați amarnic! Și vă spun că, pas cu pas, voi scoate și eu, și prietenii mei, câte-o probă împotriva voastră. Nu vă puneți cu mine! În calitate de senator pot să fac multe anchete”, , a amenintat Socoaca.

https://www.youtube.com/watch?v=umbJJ5fIA5E&feature=emb_title

Delirul acesteia s-a mutat de la un subiect la altul. La un moment dat I s-a facut dor de Liviu Dragnea, ca prea patimeste in puscarie, dupa care a navalit cu urlete peste fostii colegi din AUR.

„ Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră, să văd cum își bat joc de dvs. și de ceilalți deținuți. Să-ți bați joc de un om, să-l umilești punându-l să spele WC-uri, când voi aveți acolo personal care spală WC-uri… Asta faceți cu deținuții politici: îi umiliți, îi scuipați, îi bateți… Asta este România? Păi da’ Uniunea Europeană ce face?”

În spatele AUR se află o echipă de IT-iști puternică, care face tot ceea ce trebuie să facă pe internet. ca să știți de unde vine puterea. Păcat că am aflat prea târziu! Foarte păcat!Apropo, George, ce profesie ai? Câte cărți ai scris tu, de te numești scriitor? În ce uniune a scriitorilor ești tu? Cum putem să-ți vedem profesia? Care profesie? Ce antreprenoriat faci tu? Hotelul Bliss, în care au fost cazați parlamentarii și le-ai spus că numai acolo pot să fie cazați? Și că imediat cum intrăm în Parlament suntem obligați să ne luăm câte o Dacie Logan de la societatea unui prieten de-al tău, în leasing, cu 2.000 de lei pe lună? Păi, cu 2.000 de lei pe lună îmi iau Porsche, frate! Pă bune?”, si-a finalizat delirul Sosoaca.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here