Kebap House aduce gustul exotic în foodcourt Palas

0
69

Pofta de kebap, dolma, bulgur sau baclava vine pe neașteptate, dar, din fericire, nu trebuie să zbori la Istanbul pentru a te bucura de savoarea preparatelor orientale. Kebap House, din foodcourt Palas, este locul ideal pentru a intra în universul gusturilor exotice pregătite cu măiestrie de bucătari.

Pasiunea pentru gătit este calea către preparate fără cusur, gustoase și sănătoase. Toate acestea le găsești la Kebap House din foodcourt Palas, care propune bucate gătite după rețete tradiționale, păstrate încă din vremuri străvechi și cu ingrediente proaspete.

Vedeta meniului este kebapul, pe bază de miel sau vită, iar gustul său deosebit este dat de rumenirea perfectă a cărnii pe grătar. Legumele și sosurile delicioase sunt elementul surpriză dintr-o farfurie spectaculoasă, iar pita proaspăt scoasă din cuptor oferă mâncării un plus de savoare. Tot la Kebap House poți mânca dolma, umplutură de carne în frunză de viță de vie,  sortimente de orez apetisante, bulgur preparat din grâu sau pide. La desert te poți delecta cu regina dulciurilor turcești, baclavaua.

Dacă ești după o sesiune de shopping sau pur și simplu vrei să te răsfeți cu un kebap cu twist, vino la Kebap House!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here