Lătrăul care îi păzea fundul primarului, îl muşcă din acelaşi loc pe Nichita, în chiar ziua suspendării

0
58

In ziua in care primarul Gheorghe Nichita este suspendat din functie, latrul Sorin Iacoban, umbra si dogoare demagogica, umbrela de ploaie si limba de rezerva la curtea “voievodului” Nichita, in toate aceste trei mandate, si-a gasit cel mai bun moment sa fie populist.

Dupa luni de tacere in ce priveste activitatea sa parlamentara, si doar la doua zile de la votul dat impotriva majorarii alocatiilor pentru copii, acest latrau se trezeste sa prezinte iesenilor marile sale realizari parlamentare.

“Miercuri, 20 mai 2015 Camera Deputaţilor, în şedinţa de “Vot Final”, a adoptat trei acte normative de importanţă majoră pentru populaţia României . A fost adoptat Codul Silvic, într-un efort al actualei coaliţii de guvernare de a opri jaful reprezentat de tăierile ilegale de păduri din România. Actul normativ se completează cu interdicţia de export pentru buşteni până la finalul lunii august 2015, P.S.D. şi aliaţii săi dorind ca România să reprezinte o oază de sănătate pentru populaţie şi nu sursă de îmbogăţire pentru clientela fostului P.D.L., actual P.N.L. Menţionez ca am votat acest proiect de lege având şi calitate de iniţiator.

A fost adoptată şi Legea Insolvenţei persoanelor fizice, lege de stânga, lege pentru popor, la care am avut, de asemenea, calitate de iniţiator.

Nu în ultimul rând a fost adoptat şi cu votul meu (!?) şi a colegilor din  coaliţia de guvernare, un act normativ care a avut ca obiect dublarea alocaţiei pentru copii. Acest act normativ a fost asumat şi de premierul Victor Ponta şi se încadrează în strategia de guvernare care prevede majorări succesive ale alocaţiei pentru creşterea copilului.

Prin adoptarea acestor acte normative, coaliţia de guvernare a demonstrat ca nu se abate de la Programul U.S.L. asumat faţă de alegători în anul 2012  şi că promisiunile făcute sunt duse la îndeplinire, contractul încheiat cu alegătorul român în anul 2012 fiind respectat întocmai”, sustine latraul Sorin Iacoban, deputat PSD de Iasi, intr-un comunicat de presa remis publicului de catre un alt locotenent al lui Nichita, Daniel Matasaru.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 70 = 79