Pasajul din Fundatie, in prag de autodemolare, inainte de a iesi din garantie. Parapetii pasajului, in pericol de prabusire

0
67

În zilele de 22 spre 23 mai, în intervalul orar 18.00 – 6.00, respectiv 25 spre 26 mai, în intervalul orar 18.00 – 6.00, angajații de la S.C. Construcții Feroviare S.A. Iași vor efectua lucrări de remediere în zona Pasajului ”Mihai Eminescu”. Conform contractului încheiat cu municipalitatea, toate lucrările de remediere vor avea loc pe cheltuiala companiei.

Circulaţia rutieră în zona pasajului va fi închisă etapizat. Astfel, în zilele de 22 spre 23 mai, se vor efectua lucrări pe breteaua de acces spre str. Păcurari, delimitată de trotuarul aferent Bibliotecii Central Universitare. Lucrările vor fi efectuate și la parapetul pasajului. În zilele de 25 spre 26 mai, se va închide banda 1 pe str. Păcurari, tronson cuprins între str. Fătu și Piața Mihai Eminescu.

Pe perioada lucrărilor, constructorul are obligația de a delimita sectorul de drum utilizând elemente de semnalizare vizibile. Menționăm că circulația prin pasajul Mihai Eminescu nu va fi restricționată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here