EXCLUSIV! Letitia Popa, fina primarului Nichita, implicata in afacerile dubioase ale lui Adomnitei

0
88

Firma care urma sa se ocupe de promovarea judetului Iasi, contra sumei de 350.000 lei, contract intors pe toate partile de procurorii DNA, apartine Letitiei Popa, nimeni altcineva decat fina primarului Gheorghe Nichita. Practic, Cristian Adomnitei facea afaceri, si nu dintre cele mai ortodoxe, tocmai cu neamurile celui care in ultima vreme ar da orice sa-l vada cu mascati la usa, ceea ce se intampla de dimineata incoace, si infundat in celebrul „beci domnesc”.
In urma cu putin timp, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Iasi au descins la Serimage, firma Letitiei Popa si marca inregistrata a Laser Co, societatea cu care Adomnitei a incheiat contractul de 350.000 lei pentru promovarea imaginii judetului.
Procurorii verifica la acest moment mai multe documente ale acestei societati comerciale care are ca obiect de activitate campanii integrate de marketing si organizarea de evenimente speciale.
In anul 2013, aceiasi firma a fost beneficiara unui contract in valoare de 2,7 milioane lei cu Consiliul Judetean Iasi, pentur furnizarea unor materiale de promovare a judetului Iasi. In contul acestei sume, firma sotilor Letitia si Gabriel Popa se obliga sa tipareasca mai multe materiale de promovare a judetului Iasi, de la brosuri, machete, flyere, sacose, CD-uri si pixuri cu care CJ urma sa se promoveze in China.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here