Liberalul Marius Bodea, acuzat ca fura ideile PSD-ului. “Candidatul corturilor fură ca la usa cortului!”

0
54

Organizatia Municipala a PSD Iasi, al carui presedinte este Mihai Chirica, sustine ca după ce a furat startul campaniei electorale, după ce a umplut orasul cu zeci de corturi, mesh-uri si bannere, după ce a împânzit si jumătate din judet cu panouri publicitare, după ce a murdărit orasul cu sute de mii de flyere, calendare si brosuri, candidatul Marius Bodea atinge noi altitudini în domeniul furtului.

Aflat într-o penurie de idei invers proportională cu cantitatea materialelor de propagandă, Marius Bodea a ajuns să fure… idei și proiecte!

Într-o postare apărută astăzi pe pagina sa oficială de Facebook, candidatul din Podu Roș se laudă că „în prima parte a mandatului” va face toate demersurile „astfel încât să avem resurse pentru a cumpăra autobuze noi (ecologice/electrice), pentru modernizarea tramvaielor, implementarea sistemului e-ticketing, Park&Ride și extinderea serviciului la nivel metropolitan”.Marius Bodea - Captura Facebook - Transport public - cu sublinieri-1000

Proiectele ca atare sunt ambițioase și oportune, numai că acestea sunt copiate din Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Iași 2015-2030, document lansat în dezbatere publică de Primăria Municipiului Iași încă de acum patru săptămâni! Astfel, ideile „originale” ale candidatului liberal se regăsesc – în aceeași formă! – în prezentarea Power Point a Strategiei (paginile 32-34) disponibilă pe site-ul Primăriei Municipiului Iași: Strategia Integrata de Dezvoltare , în broșura de prezentare a Strategiei (pagina 26) disponibilă și pe site-ul Iașul are prioritate: www.prioritatepentruiasi.ro, precum și în flyerul de dezbatere destinat capitolului „Conectivitate” și disponibil la corturile special amenajate în oraș.Flyer SIDU - Conectivitate - cu sublinieri-1000

Într-adevăr, există „soluții fezabile”. Iar acestea sunt incluse în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Iași 2015-2030! Dependent, se pare, de corturi, Marius Bodea a intrat probabil și în unul dintre corturile destinate dezbaterii Strategiei, unde a găsit suficiente materiale din care să se „inspire” în redactarea „propriei” oferte electorale. Într-adevăr, proiectele incluse în Strategie nu aparțin unui partid sau altul, unui candidat sau altuia, însă, în lipsa citării sursei de „inspirație”, preluarea unor proiecte publice ca și cum ar fi idei personale înseamnă, pur și simplu, plagiat! Adică furt!

Îi recomandăm candidatului liberal să lectureze și celelalte materiale de prezentare a proiectelor propuse în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Iași, iar data viitoare când ne mai dezvăluie ideile „proprii”, să enunțe și celelalte proiecte ale municipalității, indicând și sumele estimate. Nu de alta, dar, dacă tot ne promite o „bună administrație”, măcar să apeleze la materiale profesioniste!”, se arata intr-un comunicat al PSD Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 20