Microbuz antifonat cu ţigări de contrabandă, depistat in localitatea de frontiera Rasesti

0
55

In urma valorificării unei informaţii deţinute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au descoperit 741 pachete de ţigări, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse in uşile din spate, in uşa laterală şi in roata de rezervă ale unui microbuz inmatriculat in R. Moldova.
In ziua de 19 ianuarie a.c., pentru valorificarea unei informaţii deţinute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, județul Vaslui au organizat şi desfăşurat o acţiune punctuală pentru combaterea contrabandei in zona de responsabilitate.
In cadrul acţiunii desfăşurate, in jurul orei 21.30, in localitatea de frontieră Raşeşti, a fost identificat in trafic şi oprit pentru control un microbuz marca Volkswagen, inmatriculat in R. Moldova, condus de Radu U., cu cetăţenie romană şi R. Moldova, in varstă de 39 de ani.
Mijlocul de transport a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi in vederea efectuării unui control amănunţit.
In urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit 741 pachete ţigări, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse in uşile din spate, in uşa laterală şi in roata de rezervă ale microbuzului.
Cu privire la cele constatate, Radu U. a declarat că ţigările descoperite ii aparţin şi că intenţiona să le comercializeze in municipiul Bucureşti.
Ţigările descoperite, in valoare totală de 11.115 lei au fost confiscate şi introduse in camera de corpuri delicte de la sediul S.T.P.F. Vaslui.
In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvarşirii infracţiunii de contrabandă. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here