O firma din Sibiu amenajeaza zona de picnic de pe C.A. Rosetti cu gratare si foisoare

0
85

Municipalitatea ieşeană intenţionează să amenajeze o zonă de picnic şi relaxare pe bd. C. A. Rosetti, acest lucru urmând să se concretizeze printr-un acord de parteneriat cu firma Highlight Agency SRL din Sibiu. Toate datele acestei asocieri se regăsesc într-un proiect de hotărâre ce va fi analizat de consilierii locali în şedinţa ordinară de vineri, 26 iulie 2019.

Potrivit acordului de parteneriat, Highlight Agency SRL, în numele Ursus Breweries SA (Ciucaș), va furniza 13 foişoare, 24 de băncuţe şi mese, poartă intrare, totem, şase panouri cu mesaje educaţionale Ciucaş, grilaje de lemn pentru toalete ecologice şi pubele de colectare selectivă a deşeurilor, 15 grătare, suportând şi costurile montării tuturor acestor elemente.

Pe de altă parte, Primăria Municipiului Iaşi va pune la dispoziţie terenul în suprafaţă de 2.468 de metri pătraţi situat în bd. C.A. Rosetti, două toalete ecologice şi trei pubele de colectare selectivă a deşeurilor.

Highlight Agency SRL are o experienţă recunoscută în domeniul amenajării zonelor de relaxare, concretizând astfel de proiecte în judeţele Braşov şi Prahova.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here