Spargeri in serie la baza de agrement a Primariei. Au fost furate pustile de paintball si taiate cablurile de la tiroliana

0
71

Baza de agreement a Primariei Iasi a fost vizata in ultima perioada de mai multe vandalizari si furturi de echipamente. Intr-una din seri, autori necunoscuti au spart cabana in care erau depozitate pustile de paintball. Exista suspiciuni ca aceste fapte ar fi opera unor tineri incalziti de alcool care au frecventat cluburile de pe malurile Ciricului, si au gasit in actul de vandalizare si in furtul pustilor un mod de a-si satisface nevoia de adrenalina.

Au fost furate toate pustile. Nu a fost recuperate niciuna si nu s-a reusit sa se dea nici de faptasi. De cand nu mai exista paza de la Politia Locala, baza de agrement este la mana hotilor”, ne-a declarat un angajat al Primariei.

Oficialii Politiei Locale nu au putut fi contactati pentru a oferi un punct de vedere cu privire la aceste aspect si asupra prejudiciului creat.

Este in derulare o ancheta a Politiei, in acest sens“, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi.

Practic, doua puncte de atractie, impropriu spus de atractie, deoarece acestea sunt pustii mai tot timpul anului, fapt pentru care comunicatorii Primariei nici nu mai fac publice incasarile defalcate pe fiecare obiectiv de la Ciric, vor fi trase pe dreapta, dupa modelul telescaunului care nu a functionat decat in ziua inaugurarii.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here