O nouă terasă pentru pauza de masă, în ansamblul Palas!

0
80

Relaxarea şi descoperirile culinare fac casă bună la Palas, mai ales că poţi savura preparate delicioase pe noua terasă cu privelişte către Palatului Culturii şi cadrul natural al parcului Palas. Am creat, aici, o atmosferă de vacanţă, în aer liber, ca să te poţi bucura de zilele de vară alături de familie şi de prieteni.

Fie că este vorba de masa de prânz, de un mic dejun luat târziu sau o plăcere nevinovată, oferta culinară a restaurantelor din ansamblul Palas este greu de refuzat. Pentru a completa experienţa gastronomică, recent, a fost inaugurată o nouă terasă unde poţi savura preparate delicioase de la restaurantele din zona de foodcourt, McDonald’s sau KFC şi te poţi bucura de o binemeritată pauză. Terasa dispune de o privelişte spre spectaculosul parc Palas şi spre Palatul Culturii, iar mesele sunt poziţionate astfel încât să respecte distanţa fizică.

Noua terasă dispune de două intrări: una prin incinta Palas Mall, aflată între magazinele Camaïeu şi Nissa, iar cea de-a doua se află în zona terasei Czech It Out, din parcul Palas. Ambele căi de acces sunt semnalizate corespunzător, pentru ca tu să ajungi la noua locaţie cât mai uşor.

Cu peste 30 de mese şi cu o capacitate de peste 140 de locuri disponibile, noul spaţiu amenajat în aer liber este locul unde îţi poţi petrece timpul liber împreună cu familia, prietenii sau colegii. Preparatele sunt achiziţionate din interior, în regim to go, şi pot fi savurate pe terasă.

Siguranţa ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanţare fizică şi de protecţie, mesele sunt dezinfectate periodic şi sunt amplasate la o distanţă de cel puţin doi metri, personalul poartă măşti şi mănuşi, iar tu poţi împărţi masa cu maximum încă trei prieteni şi ai la dispoziţie facilităţi pentru igienizarea mâinilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here