O tânără a fost găsită astăzi spânzurată în pădurea de la Ţicău, în apropierea pârtiei de schi.

0
57

Tânăra avea 23 de ani şi nu a mai fost văzută de aseară, în jurul orei 17.00. La faţa locului se află echipaje de la Poliţie dar şi mai mulţi cunoscuţi ai tinerei.

Ea se numeşte Maria Andreea Albu şi avea 23 de ani. Un alt fapt interesant: câinele de urmărire adus de anchetatori la faţa locului i-a condus pe aceştia până în faţa căminului de la Medicină din Târguşor.
Fata era studenta in anul V la Medicina si, aseara, le-a spus apropiatilor ca pleaca sa traga la xerox niste cursuri pentru facultate. Tanara era din Iasi, locuia in zona Ticau, si nu avea iubit, potrivit tatalui ei. Potrivit unor informati neoficiale, ea avea rude care lucreaza in politie si in zona structurilor de informatii.
“Astazi, in jurul orei 15.30 polițiștii Sectiei 2 Politie Iasi au fost sesizati prin 112 de catre o persoana despre faptul ca a gasit o tanara decedata, pe care o cunoaste si care i-a transmis anterior locul in care se deplaseaza. In cauza, politistii efectuează cercetări pentru stabilirea imprejurarilor in care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusa efectuarea necropsiei pt stabilirea cauzei decesului. Părinții tinerei au sesizat disparitia fetei, astazi, 08.01.2021, in jurul orei 15.00”, au transmis reprezentatii Politiei.

Mai multe pe ZDI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here