Oficial! Camelia Gavrilă, candidatul PSD la Primăria Iasi

0
70

Camelia Gavrilă este candidatul pentru funcția de primar al municipiului Iaşi, din partea Partidului Social-Democrat.

Desemnarea Cameliei Gavrila, dupa cateva nominalizari stupide, se datoreaza notoritatii pe care care o are deputata PSD.

Camelia Gavrilă a precizat că Iașul este un important centru universitar și cultural, cu mulţi tineri, iar mesajul ei electoral va ține cont de aceste realități. Mai mult, aceasta a subliniat faptul ca in stabilirea listelor de consilieri va trebui o atenție sporită, deoarece acele persoane vor trebui să fie integre din punct de vedere profesional și uman.

Camelia Gavrilă a îndeplinit trei mandate de consilier local, din partea PNL, între 2000 şi 2012, şi a fost viceprimar pentru câteva luni în 2008. La începutul anului 2004 a anunţat brusc că se retrage din cursa pentru mandatul de primar, PNL fiind reprezentat atunci de Relu Fenechiu – care a pierdut în faţa lui Gheorghe Nichita, dar a câştigat la sfârşitul aceluiaşi an primul său mandat de deputat. În 2011 a renunţat la toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în PNL, iar trei ani mai târziu Camelia Gavrilă a părăsit partidul ca să se înscrie în PSD.

Camelia Gavrilă a fost directoare la Colegiul Costache Negruzi, inspector general la Inspectoratului Școlar Judeţean și, în prezent, este deputat PSD de Iași.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here