Opera Iasi a stabilit programul lunii martie. Se pot cumpara bilete!

0
78

Opera Națională Română din Iași a stabilit programul evenimentelor pe care le va organiza luna viitoare.
Primele reprezentații, „Romeo și Julieta”, de Seghei Prokofiev, care vor avea loc pe 7 și 8 martie, sunt destinate iubitorilor baletului.
Opereta „Văduva veselă” de Franz Lehár, în varianta 2.0, care a avut un succes fulminant pe 4 și 5 februarie, poate fi revăzută luna viitoare, pe 11 și 12.
Luna martie va aduce și o nouă premieră a teatrului liric ieșean, opera „Il trovatore”. Creația lui Giuseppe Verdi va putea fi urmărită pe 25 și 26 martie.
Ultima întâlnire cu publicul în luna viitoare va avea loc pe 29, când este programat apreciatul musical „Sunetul muzicii”, de Richard Rodgers.
Așa cum am obișnuit publicul nostru drag, propunem și în luna martie un program deosebit de atractiv, care sunt convins că acoperă toate preferințele. Sunt optimist că și luna viitoare vom juca toate spectacolele cu casa închisă, așa cum am făcut-o la toate reprezentațiile din acest an” a declarat Andrei Fermeșanu, managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași.
Biletele de intrare la spectacolele organizate de teatrul liric ieșean în luna martie pot fi achiziționate începând de astăzi, de la ora 12:00, de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, care este situată în foaierul instituției.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here