(P) Chirica 5 dosare penale, 0 stadioane

0
80

Tineretul Social-Democrat din Iași și-a manifestat dezacordul față de modul dezastruos a primarului PNL Mihai Chirica de a conduce orașul, incompetența edilului afectând inclusiv sportul ieșean. Astfel, prin manifestul „Chirica 5 dosare penale, 0 stadioane”, aceștia au vrut să readucă în atenția iubitorilor fotbalului, prezenți la meciul Politehnica Iași – FC Petrolul că penelistul nu a fost capabil să construiască în două mandate un stadion, așa cum a promis de nenumărate ori, pe care suporterii să poată să-și susțină, în condiții decente, echipa fanion din Copou – Politehnica!

 „În aproape 10 ani, penelistul Mihai Chirica ne-a fluturat prin fața ochilor desene peste desene cu stadionul fantasmagoric al Iașului, care ar fi trebui până acum să fie gata și să găzduiască meciuri și activități care să ne unească pe noi toți, iubitorii sportului. În locul stadionului, Chirica și-a construit doar statutul de cel mai mare penal al României, numele său apărând în 5 dosare penale, fiind trimis în judecată în trei dintre acestea. Ieșenii iubesc fotbalul, avem printre noi adevărați microbiști, așa cum avem printre noi pasionați de alte sporturi de echipă sau individuale. În fața acestora îmi asum ca după data de 9, în echipă cu social-democrații din Consiliul Local, să investim în sportul ieșean pentru a-l redresa din temelii și a face performanță, dar și în construirea infrastructurii necesare, inclusiv a stadionului mult așteptat de toți ieșenii”, a declarat Bogdan Balanișcu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Iașului, președinte al PSD Municipiul Iași și secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Reamintim că tineretul social-democrat ieșean a mai protestat împotriva actualei administrații liberale, în frunte cu Mihai Chirica și Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, trăgând un semnal de alarmă asupra faptului că nu își doresc ca viitorul lor să fie influențat de doi aleși locali penali care au în mâini soarta 1.008.254 de locuitori.      

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here