“Pacientul – trusa de scule”! Medicii din Iasi au extras dintr-un pacient cateva kilograme de bani, cuie, o manivela, un ciocan si alte obiecte metalice

0
114

Un barbat cu probleme psihice din comuna Barnova a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi in stare grava dupa ce s-a injunghiat din greseala in abdomen, in timp ce taia un baton de salam. In timpul interventiei chirurgicale, medicii au gasit in jur de 30 de obiecte printre care bancnote, monede, un ciocan, o lama de cutit, o manivela sau cuie. Cu doua zile inainte de a ajunge la Spitalul Sf. Spiridon, barbatul fusese externat de la Spitalul de Psihiatrie Socola.
“Pacientul inghitise in timp diverse obiecte, diversi corpi straini, in mare parte metalici, aceasta facand parte din patologia sa psihiatrica“, a declarat dr. Diana Cimpoiesu, medic coordonator UPU Spiridon.
Cum era de asteptat, acest caz a iscat atat consternare cat si amuzament pe retele sociale.
“Nu era obișnuit cu salamul drept dovada că nu a știut să îl taie sau i-a zis doctorul că are lipsă de fier”,”Legenda spune că ăla a încercat să se facă casa de valori ” pușculiță”,”Colectionar omu”, “Are vecini care au pierdut scule?”, “De-l duceai la fier vechi luai ceva pe el” sau “Bine ca nu la prins vreun fuger ca murea trăznit”, sunt doar cateva dintre reactiile internautilor.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 52