Pasagerii cursei spre Londra, blocati pe Aeroportul Iasi. Zeci de persoane sunt abandonate in terminal de Compania Wizz Air de 4 ore

1
62

Aeronava in care trebuiau sa se imbarce pasagerii care au tichete de zbor pe ruta Iasi- Luton (Londra) nu a mai decolat in aceasta dimineata de pe Aeroportul Iasi, din motive necunoscute. Pasagerii au fost instiintati de faptul ca aceasta cursa va fi operata cu o intarziere de o ora, fara a li se preciza si motivul, cu atat mai mult cu cat aeronava a fost trasa langa Terminalul 3 inca de la ora 5.00.

Nici macar acea ora de intarziere nu a fost respectata. Trebuia sa ne imbarcam la ora 6.00 spre Londra, iar acum este trecut de 7.00 si nimeni din partea companiei de zbor nu a dat vreun semn pentru a ne pregati de imbarcare”, ne-a declarat o pasagera, in urma cu putin timp.

Reprezentantii companiei nu au facut nicio precizare cu privire la aceasta intarziere.

UPDATE

In urma cu putin timp, pasagerii cursei Iasi- Luton au fost anuntati ca decolarea intarzie cu inca 3 ore, pe motiv ca …aeronava nu are pilot.

(R.S.)

 

1 COMMENT

  1. Zborul a fost intirziat deoarece compania Wizzair a facut o greseala majora programind un pilot care nu a avut orele statutare de odihna conform legii.Astfel pasagerii au asteptat sosirea unui alt pilot de la Bucuresti si intirzierea de peste 4 ore a creat haos intrucit au fost pierdute legaturi de transport la Londra.Compania este asadar obligata sa plateasca o compensatie daca pasagerii solicita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =