Patru fosti ministri si un fost prim-ministru se intalnesc cu fermierii ieseni la cel mai luxos hotel din Iasi

0
55

Desant ALDE la Iasi! Daniel Constantin – fost ministru al Agriculturii, Sorin Câmpeanu – fost ministru al Educației, Călin Popescu Tăriceanu – presedintele Senatului României si fost prim-ministru al Romaniei, Varujan Vosganian – fost ministru al Finantelor, si consilierul judetean, Vasile Salaru, vor avea saptamana viitoare o intalnire cu fermierii ieseni, nimic altceva decat un pretext pentru a pune la punct ultimele detalii legate de campania ce se va duce la Iasi pentru parlamentare.

Intalnirea, gazduita de Asociatia pentru Agricultură Ecologică din România, va avea loc marti, 8 noiembrie 2016, orele 13.00, la Hotel Internațional, în sala de la etajul 11, sub forma unei reuniuni cu tema „Agricultura factor de dezvoltare durabilă a economiei românești”.

In cadrul intalnirii se vor dezbate subiecte precum agricultura ecologică, cadastru general versus subvenții 2020 sau irigatiile, ca prioritate natională.

Moderatorii evenimentului vor fi medicul veterinar Radu Antohe – expert dezvoltare rurală și politici agricole, şi ing. dr. Leonard Constantin Stafie – reprezentant Asociatia Profesională a Crescătorilor de Păsări de carne și Ouă din județul Iași

La eveniment vor participa peste 25 de fermieri din județul Iași.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here