Pont pentru o slujba bine remunerata in Irlanda. Se cauta 385 de insotori de bord si stewarzi!

0
42

Agentia Nationala pentru Ocupara Fortei de Munca (ANOFM) anunta faptul ca Irlanda ofera, prin EURES, 385 posturi de insoţitori de zbor şi stewarzi. Data limită pentru a aplica pentru postul de insoţitor de zbor/ steward este 20 februarie 2016. Doritorii pot aplica online pe http://www.crewlink.ie.
Salariul este stabilit la 1400 de euro net/lună, cu contract cu durată normală de lucru, pe perioada de 3 ani. Mai mult, noii angajaţi primesc o primă de 1200 euro plătibili in primele 6 luni de contract.
Aplicanţii trebuie să aibă inălţimea cuprinsă intre 1,57 şi 1,85 m, dacă este cazul sunt acceptate lentilele de contact, să poată să inoate cel puţin 20 m fără ajutor, sa deţină sau să poată deţine paşaport valabil, să nu aibă cazier judiciar, să fie pregătiţi să facă faţă unor situaţii/persoane solicitante, să fie persoane flexibile, muncitoate, care sa accepte sa lucreze in ture si sa cunoasca limba engleză – scris şi vorbit fluent”, a declarat Teodor Dimitriu, directorul executiv al ANOFM. Informatii suplimentare se pot obtine la tel 0231/536791.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =