Reuniune nationala a ofiterilor de stare civila la Iasi

0
94
Asociația Națională a Funcționarilor de Stare Civilă din România și Primăria Municipiului Iași organizează în perioada 4 – 7 septembrie 2019 la Iaşi, Hotel „Unirea”, sala Vega, Conferința națională a specialiștilor în stare civilă și evidența persoanelor având ca temă „ Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidența Persoanelor – schimb de bune practici”
 
Conferința se constituie într-un for de dezbatere a problemelor cu care se confruntă funcționarii de stare civilă și evidența persoanelor și identificarea posibilelor soluții de rezolvare a acestora.
 
Invitatul principal al Conferinței este dl Comisar șef Aurel-Cătălin Giulescu – Director al Direcției pentru Evidența Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date.
 
Conferința va fi moderată de dna Renata Marin – Președintele Asociației Naționale a Funcționarilor de Stare Civilă din România.
 
Deschiderea conferinței va avea loc în ziua de miercuri, 4 septembrie, ora 10.00, Hotel „Unirea” – sala Vega, deschidere la care va participa și primarul Mihai Chirica. 
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here