Revelion de senzaţie în Piaţa Palatului din Iasi. Vezi cine urca pe scena in noaptea dintre ani

0
72

Ieșenii sunt așteptați în noaptea dintre ani în Piața Palatului Culturii. Cu ocazia Revelionului, Primăria va organiza o serie de manifestări menite să creeze o atmosferă festivă.

Primarul Mihai Chirica a anunțat într-o conferință de presă că duminică, 31 decembrie, începând cu ora 20.00, vor evolua artiștii Dya (Diana Prepeliță), Faydee, Mihai Mărgineanu & Band și Ovidiu Lipan Ţăndărică, Rona Hartner şi Fanfara Shukar din 10 Prăjini. Prezentatori vor fi Dana Săvuică și Andrei Nourescu.

La miezul nopți va avea loc tradiționalul foc de artificii, a cărui durată estimată va fi de minim 10 minute la intensitate medie şi cu final intens. În total vor fi 1.500 de lovituri, care vor ajunge la o înălțime de până la 130 de metri.

Montarea scenotehnicii se va face începând cu sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 8.00, iar demontarea se va face în prima zi a noului an.

Costul spectacolului se ridică la aproximativ 650.000 de lei.

***

Faydee, pe numele adevărat Fady Fatrouni, este un artist de origine libaneză care s-a născut în anul 1987 în Sydney, Australia. Artistul a pășit în cariera muzicală la 19 ani, atunci când a semnat primul său contract cu o casă de discuri. Au urmat primele sale piese, „Never Saw Me Coming“, „Psycho“, „Say My Name“. Succesul internațional a venit după lansarea piesei „Can’t Let Go“, melodie ce are peste 124 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here