Scoala Gimnaziala “Ion Simionescu” din Iasi isi invită absolventii in comunitatea ALUMNI SIMIONESCU

0
65

Conducerea Școlii Gimnaziale “Ion Simionescu” din Iași intentioneaza sa lanseze grupul de inițiativă ALUMNI SIMIONESCU, care să includă absolvenți sau foști elevi ai Școlii Gimnaziale “Ion Simionescu” Iași, dar și foști profesori, cu scopul de a contribui la creșterea calității procesului de învățământ, de a spori prestigiul unității de învățământ în comunitate și de a promova imaginea școlii.
Comunitatea ALUMNI SIMIONESCU, o comunitate de interese și practici, se poate implica alături de școală în activități diverse, cum ar fi organizarea unor evenimente, conferințe, work-shop-uri de consultare, a unor întâlniri periodice pentru a păstra legătura cu foștii colegi și profesori. În cadrul comunității pot fi lansate publicații și, poate cel mai important lucru, se pot organiza activități de mentorat ce ajută elevii școlii să înțeleagă oportunitățile și opțiunile educaționale și de carieră. Membrii comunității pot administra un fond de burse pentru elevii cu potențial deosebit din școală și pot oferi susținere publică pentru proiectele școlii, pot lansa și pot implementa proiecte educaționale și sociale în beneficiul școlii și/sau acțiuni cu caracter științific, cultural, sportiv sau umanitar sau pot decerna premii și titluri onorifice.
“Dincolo de toate aceste activități, este vorba și de o latură afectivă la care ne gândim, întrucât revederile și întâlnirile cu foștii colegi sunt mereu încărcate de emoție și de bucurie. Avem convingerea că succesul profesional al membrilor ALUMNI SIMIONESCU reprezintă o confirmare fermă a calității procesului instructiv-educativ desfășurat de Școala Gimnazială “Ion Simionescu” Iași, dar și a misiunii și valorilor sale. Prin intermediul comunității ALUMNI SIMIONESCU foști elevi și absolvenți pot păstra legătura cu școala care i-a format, care le-a călăuzit primii pași pe drumul devenirii, și pot de asemenea contribui la consolidarea relațiilor la nivelul comunității, precum și la dezvoltarea de noi colaborări cu mediul socio-economic.Așadar, invităm absolvenții școlii în comunitatea ALUMNI SIMIONESCU și așteptăm cu nerăbdare să organizăm o primă întâlnire“, este apelul lansat de Sabina Manea, directorul unitatii de invatamant.
Pentru înscriere în comunitatea ALUMNI SIMIONESCU, click pe linkul următor: https://www.surveymonkey.com/r/TBVTNVH sau folosiți adresa de e-mail sabinaro@yahoo.com.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 35