Spectacol canin în Parcul Expoziţiei

0
72

În perioada 22-23 iunie 2019, începând cu ora 11.00, în Parcul Expoziţiei din Copou Iași, iubitorii de animale sunt așteptați să participe la cea de-a VII-a ediție a PET EVENT.

„În acest an suntem suntem recunoscători Festivalului Rocanotherworld pentru parteneriatul încheiat, colaborare ce aduce plus valoare direcției pe care Pet Event o propune, aceea de a atrage atenția asupra nevoilor pe care animalele de companie le au, dar și asupra beneficiilor pe care acestea le transmit la nivelul psihicului uman, precum şi importanţa susţinerii padocurilor din Iaşi prin campania „Ai cumva o păturică?” prin care încurajăm ieşenii să vină să doneze în cadrul evenimentului, la standul special amenajat. Bucuria celor mici, veniți împreună cu părinții la show-ul nostru pentru a face cunoștință cu necuvântătoarele, e neprețuită. Neprețuită e și privirea plină de dragoste necondiționată oferită de fiecare animăluț oricărui participant. Iubesc animalele, asemenea multor ieșeni. Vă așteptăm să ne fiți alături în acest weekend și să vă bucurați de surprizele pe care vi le-am pregătit!”, a declarat Ioana Gamen, project manager Pet Event.

Timp de două zile, ieșenii vor putea admira frumusețea exponatelor canine și vor asista la demonstrația de dresaj pregătită de personalul calificat din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Pentru animăluțe, Pet Event a pregătit diferite concursuri și premii, iar expozanii prezenti vor da informatii utile vizitatorilor prin workshop-urile organizate.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 48