Un fotograf român, premiat în cadrul concursului Sony World Photography 2015

0
44

Fotograful român Auraş Mihaiu a câştigat Romania National Award în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015, cu fotografia “Alesul oilor”.
Fotografia “Alesul oilor” realizată de Auraş Mihaiu a fost desemnată cea mai bună imagine înscrisă de un fotograf român la cea mai mare competiţie foto din lume, Sony World Photography Awards 2015, şi a fost aleasă dintre toate imaginile înscrise la oricare dintre cele zece categorii “Open” ale concursului.
Fotografia realizată de Auraş Mihaiu va fi expusă la vernisajul Sony World Photography Awards 2015, care va avea loc la Somerset House, Londra, în perioada 24 aprilie – 10 mai.
Fotografia înseamnă pentru mine pasiune, stil de viaţă şi job. Este un sentiment foarte frumos să ştii că talentul tău şi munca în fotografie sunt recunoscute. Am câştigat mai multe concursuri, dar de fiecare dată bucuria este mai mare, mai ales că este la nivel internaţional”, a declarat Auraş Mihaiu.
Auraş Mihaiu a surprins un moment la stână când proprietarii îşi caută animalele pentru a le pregăti de iernat. După coborârea de la munte, stăpânul de stână înapoiază fiecărui proprietar efectivele şi definitivează înţelegerea.
Finaliştii Romania National Award sunt Ionuţ Hrenciuc (locul al doilea) şi Luiza Elena Boldeanu şi Tina Genovia Obreja (ambele pe locul al treilea).
În cadrul Sony World Photography Awards au fost decernate 54 de premii naţionale.
Programul National Awards îşi propune să premieze cea mai reuşită fotografie înscrisă în concurs individual pentru fiecare ţară în care se organizează Sony World Photography Awards, din Argentina până în Australia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =