Un politist sub acoperire de la IPJ Iasi, prins ca ultimul gainar la furat

0
60

Un poliţist ieşean de la Operaţiuni Speciale a fost prins furând din Selgros, titreaza ZDI. Colegii lui se feresc să vorbească despre acest subiect ruşinos. Asta cu atât mai mult cu cât este vorba despre unul dintre acei poliţişti care umblă în civil, mereu ascunşi, elita filajelor. A fost prins în mod banal, ca orice “găinar”, de către paznici, care au chemat poliţia. Omul este familist, cu copii şi nevastă acasă. I s-a deschis dosar penal. “Cei de la BOS sunt oameni de elită, ca în filmele americane. Sunt atent selecţionaţi. Păcat”, spune, dezamăgit, un şef din IPJ.
Poliţistul se numeşte Paul Ciprian Biţic, are aproximativ 40 de ani, doi copii acasă, şi pasionat de motociclete. Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi ne-au precizat că Biţic a fost prins zilele trecute la Selgros, în timp ce intenţiona să iasă din zona produselor pe partea în care se intră. În mod normal, acesta trebuia să iasă prin zona caselor de marcat. Însă Biţic ar fi intrat în interior cu un coş de cumpărături, a pus mai multe produse în el, apoi a lăsat coşul şi a încercat să iasă pe unde a intrat.
A fost oprit de către paznici, care l-au percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe produse, printre care şi deodorante şi/sau parfumuri scumpe. Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =