VIDEO. Un vasluian a intrat cu bolidul in cel mai vechi monument al Iasului

0
46

Casa Dosoftei, unul dintre cele mai vechi monumente istorice ale Iasului, a fost fost vizat de un accident stupid al carui protagonist a fost un sofer din Vaslui. Acesta si-a făcut praf BMW-ul în zidul Casei Dosoftei. Singurul care a avut de suferit de pe urma impactului este șoferul vasluian dar, din spusele martorilor, manevrele prostesti ale vasluianului puteau sa se lase cu victime omenesti.

Un copchil prost, de bani gata si cu noroc. Cu 15 secunde inainte pe trotuar, pe unde a trecut, era un grup de 5 oameni. Daca intra printre ei… auzeam de stiri cu teroristi si in Iasi. A vrut sa faca o liniuta cu salvarea care era pe banda 2 la semafor, dar tractiunea pe spate, cauciucuri proaste, asfalt umed si mintea necoapta i-au demonstrat ca e un dobitoc. A derapat pentru ca a calcat-o prea tare, a sarit pe trotuar, prin gardurile jandarmeriei si s-a infipt in zid”, a spus Jonny, unul dintre martori.

Mai mult, martorii sustin ca imediat dupa accident, individul a smuls placutele de inmatriculare ale masinii – VS 04 FUN. Politistii ieseni, ajunsi imediat la fata locului, l-au sanctionat pe individ cu o amenda de…850 de lei. 

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 − = 40