Urmărește marea finală EURO 2020 în foodcourt-ul sau în parcul Palas!

0
62

Ne mai despart doar câteva zile de finalul campionatului EURO 2020, iar suspansul pentru aflarea echipei câștigătoare crește din ce în ce mai mult. Vino să vezi finala alături de prieteni și alți microbiști în parcul Palas, într-o atmosferă demnă de campionatul european. Dacă preferi să stai în interior, poți viziona marele meci și în foodcourt-ul Palas, unde programul se prelungește până spre miezul nopții și unde mâncarea și sportul vor forma o echipă imbatabilă, care o să te convingă imediat.

Este săptămâna cea mai importantă a fotbalului european, la capătul căreia va fi desemnată echipa câștigătoare a EURO 2020. Duminică, 11 iulie 2021, microbiștii vor avea parte de emoții la superlativ, care vor culmina fie cu starea de bine indusă de victoria echipei favorite, fie cu dezamăgirea unei înfrângeri, dar cu același entuziasm pentru fotbal. Lupta se dă între cele două super echipe, Italia și Anglia și poate fi urmărită atât în parcul Palas, cât și în zona de foodcourt.

În parcul Palas, în zona patinoarului, îți poți da întâlnire cu prietenii pe bean bags confortabile, iar dacă ți se face sete, în zonă este amplasat un „pop-up bar”. Dacă nu mai ai loc pe bean bags, poți să mergi în foodcourt, pentru că și acesta se transformă într-o arenă cu fani înfocați ai sportului rege, iar pe ecrane va rula marea finală a EURO 2020, într-o atmosferă pe care o aștepți de atât de mult timp.

Restaurantele din foodcourt îți pregătesc oferte culinare inedite și fie că alegi să te răsfeți cu pizza cu blat cu multicereale și mozzarella, noodles, bunătăți grecești cu sosuri speciale, mâncare tradițională, clătite gustoase sau cu deserturi delicioase, preparatele cu siguranță îți vor fi coechipieri de încredere în ultima seară a EURO 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here