Urmarit international pentru infractiuni comise in Italia, prins in timp ce incerca sa intre in tara prin Vama Albita

0
56

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităților competente, un tanăr cu cetăţenie romană şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere in aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Italia şi Romania.
In data de 11 ianuarie a.c., in jurul orei 16.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in ţară, Igor C., un pasager in varsta de 27 de ani, imbarcat intr-un microbuz inmatriculat in R. Moldova. La controlul de frontieră, poli[iëtii au constatat că pe numele tanărului era emisă o alertă de punere in aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Italia şi Romania. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvarşirea de infracţiuni contra proprietăţii private, săvarşite pe teritoriul Italiei.
Persoana in cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luării măsurilor ce se impun.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 − = 28