VIDEO. Ipocritii agatatori de tragediile de pe sosele! Cioclii din politica, pentru care osul are prioritate, se ingramadesc la parastase

0
55

Dupa groaznicul accident de circulatie de la Iasi, in urma caruia 7 vieți au fost curmate, activistul Stefan Mandachi, artizanul primului metru de autostrada din Moldova, indica cu scaraba, minciunile guvernantilor care s-au ascuns de 3 decenii in spatele unor promisiuni nepuse niciodata in practica.
7 familii au rămas distruse pe viață! 7 oameni morți într-un accident pe o șosea tipică Moldovei. Șosele moldovenești, cum de altfel sunt absolut toate șoselele din Moldova: groaznice!
Imediat, Ministerul de Interne face o postare: “STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”
Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune și din vina căruia s-a petrecut accidentul. Da, vinovații morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, subliniez, PE LÂNGĂ VITEZOMANI, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligați să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!
Încă 7 oameni așezați în sicrie direct de pe șoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineață pe șoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ȘAPTE OAMENI.
“, a spus Stefan Mandachi.

www.30deanisi15minute.ro e singurul film care explică pe larg cum e cu ipocrizia în ceea ce privește infrastructura din România…
Imediat dupa accident, tot felul de ciocli politici, au aruncat in spatiul public tot felul de scrisori deschise si interpelari patetice si tardive.
“Stimate domnule Prim-ministru, stiți cum se numește DN28 Iași-Tg. Frumos? ”Drumul morții”… Mai este, oare, nevoie să vă spun de ce? Un drum care răpește vieți, presărat de cruci și tragedia tuturor celor care și-au pierdut acolo mama, tatăl, soțul, soția, copilul…
Oare, subalternii dumneavoastră din întregul aparat executiv știu? Poate că nu ar strica să îi întrebați. Ocazie cu care să îi întrebați și dacă, în opinia lor, întârzierea procedurilor la construcția autostrăzii A8 reprezintă o chestiune birocratică, mult prea….neinteresantă să fie abordată și rezolvată sau reprezintă decizia de a contribui la știrile care mai anunță că alți oameni și-au pierdut viața sau au fost schilodiți sufletește și trupește pe viață.
Cu respect și considerație, cu mâhnire, însă cât se poate de hotărât, vă solicit atât dumneavoastră, cât și tuturor subordonaților dumneavoastră să puneți capăt ”Drumului morții” și să faceți tot ce aveți de făcut pentru ca Autostrada Unirii să se concretizeze”, cere deputatul PSD, Vasile Toma.
Un alt politruc care nu a deranjat nicio musca cat timp a ocupat postul de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, se da acum in stamba.
“In urma tragediei de ieri de pe DN 28 am solicitat celor din MT și CNAIR informații cu privire la stadiul proiectului pentru extinderea sistemului de 2+1 alternativ pe DN 2 și DN 28. Am solicitat un calendar clar și termene pentru implementarea acestui proiect.
Din informațiile colectate și discuțiile purtate atât în CNAIR cât și în MT aflăm că se lucrează la elaborarea ghidului și normativului pentru proiectarea acestui sistem și s-au colectat propunerile de la Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri.
Solicit CNAIR lansarea cât mai rapidă a proiectării acestor lucrări pentru că avem finanțare pentru execuție din PNRR pentru asta! Pentru a urgenta lucrurile se poate lansa procedura cu clauză suspensivă. Orice zi întârziere înseamnă RISC și implicit MORȚI pe șosele!”, a spus Adrian Covasneanu.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 − 44 =