Concurs pentru postul de director la Muzeul Municipal Iasi

0
69

Municipalitatea organizează concurs pentru funcția de manager al celei mai noi instituții de cultură din Iași, Muzeului Municipal. Data limită pentru depunerea proiectelor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 23 iulie. Pe 1 august vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor notele obţinute la prima etapă, urmând ca pe 2 august să aibă loc a doua etapă a concursului: susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene și domiciliul în România; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Istorie; să fi obținut titlul științific de doctor în domeniul Istorie; să aibă experiență în domeniul studiilor absolvite de minimum 10 ani; să aibă experienţă în funcții de conducere de minimum 5 ani; să aibă specializări în studii, investigații, cercetarea și evidența monumentelor istorice, conservarea bunurilor de patrimoniu cultural national mobil și management (identificarea surselor de finanțare); să nu fi suferit condamnări penale şi civile pentru fapte care l-ar face incompatibil cu funcţia pentru care candidează; să nu deţină o funcţie de manager la o altă instituţie publică de cultură din România, condiţie aplicabilă în cazul câştigării concursului de management; să nu fi fost lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în sensul art. 2 lit. a) – c) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea Securităţii; să nu-i fi încetat contractul individual de muncă, raportul de serviciu sau contractul de management pentru motive imputabile în ultimii 4 ani; să cunoască limba română (scris şi vorbit).

Dosarele de concurs şi proiectele de management se depun, conform prevederilor regulamentului de concurs, la sediul Primăriei Municipiului Iași, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 11. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane (telefon 0232.406.085) din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi, de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.30.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 − = 30