(P)Protest al tinerilor din PSD Iași: „Aeroportul este al ieșenilor, nu al penalilor”!

0
40

La prânz, astăzi, 15 tineri TSD sau simpatizanți, au organizat un protest mut pe treptele noului terminal T4 de la Aeroportul Iași. Fiecare dintre tineri a purtat câte-un tricou cu unul dintre mesajele:

Dacă ești penal, stai departe de mine!”

Aeroport european, nu penal

Aeroportul este al ieșenilor, nu al penalilor

Așa a fost întâmpinat dublul inculpat penal Alexe Costel, președintele Consiliului Județean Iași, care, astăzi, a inaugurat noul terminal pentru a treia oară de la începutul anului.

Gestul tinerilor a venit la o zi după ce prefectul Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași, a îndemnat, la rândul său, la decență. „Ați politizat până la sufocare un bun public al întregului județ. Ați confiscat terminalul T4 pentru beneficiul electoral al inculpatului Alexe Costel care se agață cu dinții de funcția publică”, a afirmat Cojocaru într-o scrisoare deschisă adresată directorului aerogării.

Reamintim: Alexe Costel este în prezent judecat în două dosare, într-unul fiind acuzat de luare de mită și instigare la delapidare, iar în celălalt de abuz în serviciu. În loc să demisioneze din funcția publică, inculpatul Alexe Costel a făcut trei inaugurări la Aeroport.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 73 = 83